Saturday, January 2, 2010

neW yeaR!!

huhhOO!!!!
ipn samBut neW yeAr kat tHe cuRve!!... x plan pon nak pegi, mLm tu peGi makan kat uKc, then some of ma fwen ajak join pegi, mule2 pegi sunway jek, ajak pi cluBBinG, gile, haha... then tolak2 ikot y nak pegi tHe cuRve, x a jahat sgt, huhhOO....

uh, mlasnyer nak igt cite mase nak berlepas dari UIA! susah gilew2... pak gad n fellow mcm gile2 jage.. smua jalan blkang dorang ade, ceyh, buat2 rajin, mcm dpt gaji lebih, haha... geng2 ni plak cuak gile2, fellow lalu je dah semua berpecah, haha... jem.... dkat 1 jam gak nak kuar x dapat, then lepas ade fellow tu datang kat kitorang, kitorang pecah 2 group.... lepas 5 minit, 1st group dah lepas kandang ke luar... but i`m in da 2nd group, x dpt kuar lagik, jem2... then fellow datang skli lagi n berpecah lagi... n i`m ALONE!!! hhahahaha... taik jek... pastu seli call cakap jalan ATAS pak gad kosong... zzz... i`m juz like "ATAS PAK GAD???" zzzzz... gile bhye.... need to lalu atas atap pondok pak gad n lompat keluar, haha.. mmg gile a... tapi da x de jalan lain sbb i`m alone.. huh!

pendebaran bermula.... pegi kat pondok pak gad tu, tgk mmg x de org dlm tu, sbb smua tgh round2 jek an... mmm... so panjat2 pokok pinang tepi tu n naik atas pondok pak gad hhuhuhu... then mase jln2 atas atap tu, terhantuk plak pokok rambutan, it`s like, aduh!!!! saket gile, da la tgh berdebar gile sakan... haha... tempat baru bagi ipn, so x PRO sgt.. haha... x abes lagi cite nih, sbb mlm tu susah gile nak dpt cab, dorang byk gi enjoy gak kot, cilaparakamatakpilaun betul...

tgh jln2 cari cab tu, ade la fellow ni round2 naek kete n snap picture kitorang, haha, kantoi... nseb dia x brenti... hoho, da letih lari2 nih..... x sabar nak tgk picture kitorang nnti, ensem x eh muke ipn dlm tu :P

dkat 30 mins baru ade cab kot, then pegi la sane, pasal enjoy??? x yah cite la... it`s too good to be told to u guys :P such a good n nice one... da la mlm tu ramai gile kat sane, hot chicks mcm memenuhi jalan, tapi kitorang juz tgk je la, not for us.. haha

lepak2 sane n balik subuh kat uia balik, letih2... tu je, later on guys :P
ipn nak active blik blog, sbb soooooooo tension with this life, too many things to write n read :P b.bye!




ipen

5 kutuk/puji/komen:

jaya jr said...

rilek2 j ipin..
tahun baru,azam pon baru..
huhu

Call Me Ad said...

tayah tensi tensi ma. idup jadik lagi kicik lau tensi tensi ni~

cps.style90 said...

ayoooo.... nk kuar kmpus pon susah ker??? kat aku, ko nk kuar, kuar je r... x de sape nk larang... huhuhu

ipen said...

lai2....
mamat: thanks2... hope jadi budak baik :P
ad: eyt, bile nk blnje aku?? huhu
usop: usop2... ni foundation uia baru la..

eka said...

i balik kl mase new year dari penang juz nk ajak u kuo..
lam ni u da kantoiiiiii....
u kate u x kluaaaaarrr..
kat sni u kateee u kluar sampai subuh....
sampai nyew hati..
xpe2..da lepas..
sape gak sy ngn awk an?
sory ...

Post a Comment