Wednesday, January 13, 2010

CeriTa oH CeriTa...



bosan2 so saya nak bercerita... huhuhu

ni parut kat kepala y x pernah nak hilang

oh, parut ni dapat dari kecik lagi.. mase tu umor dalam standard 1-3 kot.. x berapa nak ingat... huhu... buas giler kot time tu.. main2 punyer pasal... n hasad dengki menyelubungi diri.. huhohuho..
lalala~~~
ade la sehari tu...
tgh main2 ngann my sister n kawan dia lagi sorang, kak lily...
pastu nak jadi ke alkesah, dorang ni asyik berborak 2 org jek... hush... daku mula bosan dan jeles melihat dorang bahagia duk suke2 gelak... aku pulak.. tgk je... hmm??
mule la datang hasad dengki x leh tgk org bahagia n rase nok KENNAK... hoho..
dengan azam dan hasad dengki y kuat, aku keluarkan tanganku dari poketku y koyak tengah n melonjakkan tanganku y sekecil tapak sulaiman kearah kakakku y semasa itu berada betul2 ditepi longkang... harapannyer nak tolak kakakku jatuh kedalam longkang....
(^.^) hohohohoho (^.^)

then al-kesahnyer...
kakak aku mengelak!!!!!!!!!!!!
aduyai... camne leh dia lagi laju dari diriku y sentiasa cHampiOn LumBe LaRi antara bonggok depan umahku itu... hush... mustahil...
then aku berpusing untuk menyelamatkan mukaku y comel gile2 time tu..
selamat.. mukaku still cute sampai sekarang.. haha..

then.. kepalaku menyentak bucu longkang simen y agak tajam..
aduh...
....
..
.
UWAAAAAAAAA
teriakan seorang budak comel melaung... huhu
kepalaku berdarah..
then x igt ape y berlaku... huhu...
rase2..
ayahku mengangkut daku pergi ke klinik..
then lepas tu aku igt balik ape y berlaku... huhu
ngeriiii...
doktor tu tanye...
"dik, ni nak jahit x??"
aku menjawab..
"Uwaaaaa.. xnak xnak xnak..."
"eh, nnti kalau x jahit, x tumbuh a rambut.."
"uwaaaa.. xnak gak..." (takut) huhuhu
"oh, mapuh mu ah"(haha, nawok je)

then dia sapu2 ubat n bagi luka tetutup sket..
then dia bagi ubat 1 beg plastik putih y comel n kecik...
then balik umah...

HUH... menyesal x jahit..
tgk a.. sampai sekarang x ilang2 parut..
mm... tapi ok gak, leh igt kesah keciik2 dlu.. huhhuhu

byk lagi nak critaaaa...'tunggu mase jek'
huhu...


~~~LateRRRRR~~~


ipen

2 kutuk/puji/komen:

An aNgeL WrOtE my StoriES hEre said...

wahai adikku yg comel...cerite sbenarnye begini...

kita2 sedang bermain kejar2 di dalam pagar umah lily..lalu si adik kejar si kakak..si kakak mengelak dari longkang..si adik stret masuk longkang..haha..ok2...crite berjaye elak muke so-so tu boleh la...

then pegi klinik...--xtau ape berlaku di klinik--

then si adik balik..kepale berbalut mcm pkai serban..sejuk ati tgk..hahah..org panggil haji mude..

bkn mcm tu ka?heeeee :P

ipen said...

oh ye eyh??

x berapa ingat lorh..
juz tulis ape y rase betul...
haha...

ye la tu ye la tu...
u`re older than me when that happen...
haha.... boo tuo.. bilo nok kawen? haha

Post a Comment