Tuesday, October 6, 2009

minGGu eXam????

this`s my 1st post... so, agak kecelaruan... tapi, hopefully, tanggungan prasaan aku da kurang bile aku write something 'bout it... x kesah ade org bace ke x... y penting, ape y terpendam, diluahkan.... huh... can`t mnage tu hold it alone...

mnggu ni mnggu paling teruk... i lost almost evrything... duet, masa, n some of ma friend... mmm....

yes i do enjoy so much, tapi sbb tu la i lost them.. oh, ape y dah aku buat...
n my gF??? aku abaikan teros dgn alasan nak study... dia kol aku buat x tau, dye txt aku, aku buat mcm there`s nothing kat enset aku... tapi if gurl lain y txt, laju je aku membalas... hohoho... perangai y agak teruk... tp smua y aku buat ade sebab... aku tension dgn pljaran aku... mid-sem aku fail, tu y aku cuak sgt tu, x leh pikir bnda lain dah, my mom taruh hrpan tinggi kat aku... so, if fail lagi final ni... i`m dead... my mom duk crta sane sini kat org aku dapat 4-flat aritu... tapi it`s juz mase short-sem... senang a nak score, 2 subject je ambik... huh... skang my mom dah tgk aku as org bijak, so, to maintain it... ngeri2..... '+'an lak, sem ni aku paling boros, enjoy punyer pasal... mati aku mati!!!!!...... gF aku plak, y dia tau, ngajuk3.. sampai x terpujuk, tapi salah aku gak... aku da berubah katenyer.... tapi, pikir2 balik... mmg betul... i`m not really into that anymore... aku lebih suke duk sorang2, tgk langit, dlu suke menggatal hoho... huh... da jadi ape ntah.... kepala pusing2 gile babi seyh.... my thought dlu nak jadik jahat, nak buat tu nak buat ni... tu la skrang jadik kacau... bile dah insaf, x tau nak buat ape dah... nak jadi baik balik???? uhhh, bosannn.... nak troskan jadik jahat??? kiamat da dekat kot... zzzzz.... aku da pening... x tau nak jadik mane 1... hopefully dpt jadik tgh2... enjoy tapi x wat dose, hua3... tapi, bleh ke?? agak susah nak kawal kalo dah enjoy an... mmm.... mybe i juz need some time to recover... uhh..

hah.... nak crite pasal sorng kwn ni y byk guide me, buruk ke baik ke, byk aku ikot dye, hoho...
budaknyer nii, gurl kate hensem... tapi, aku tgk mcm batang kayu je... tapi kayu cengal la... boleh la... orgnyer dulu pleboy, ajar aku care nak tackle gurl, but then, aku fail je... dye ensem boleyh la, hoho... juz call him faSh... name KL touh... org teganu dlm utan je, hoho... tp skrang??? dia pon da brubah, tp ttp pleboy sejati..haha.... it's true wut people say... true love can change people... dia da terpikat ngan awek sorang ni... tapi awek tu, mcm terikat.. not to her bF, but to her kwn rapat... kawan tapi mesra kot... mm.. n nak jadinyer konflik, kwn tapi mesra gurl tu, kwn baik kwn aku ni.. huh.. mcm2 lah korang... gile.... huh.. aku turut simpati.. pndai2 la korang solve bnde tuh, aku mls nak masuk campur... kang org kate aku jage tepi spender kwn aku lak...

oh2, back to me... pasal me n myself... my new hobi : ber-iceskating.... huh... hobi y agak mahal, tapi x sgt... tp pokai sbb menatang ni la... huh... i love it damn much, sbb bile da ade kat ice-rink, hati y terguris bertukar gmbira, sbb tgk org lain jatuh... haha... hati y x tenang bertukar berdebar2... sbb takut jatuh... hoho plak... then hati y risau b'tukar god damn gembira bile da pndai buat new skill... nak ckp tentang skill skate ni, byk gile2... n susah2... smua perlukan courage n gutz.. n aku mmg far away from that la... aku takut jatuh... sakit uh... mmm... anyway, aku bljr slow2... bergurukan my friend y pro dlam ni... mmm... love them.... they teach me wut friendship is... tapi, aku... ttp x brp reti bhase... mmm... mcm... nvm...

duhhhh.. saket pinggang aku menaip sambil meniarap... adolaaaa... da la bru bgn tido, bgn2 je butep suh bukak page sembak... bile da bukak, tgk page dye.. huh... nak buat jgak r, nak luah prasaan ;p.. pak turut betul aku ni... uh.. ckp pasal pak turut ni kan.. aku agak into that la... snang ikot ap y org suruh... sometimes aku pakse dri ntuk mmbantah... n smetime aku b'jaya i smtimes i dont... zzzz.. i`ll try more... eh... lapar la plak.. mandi pon belom.. hoho... hari2 y membosankan...
kuar???? kalo free, boleh la, hoho.... duet da nak abes... nak mintak my mom.. tapi, takooooooot... duet beli tiket rm80++ belum diclaim... hoho... tgk la camne... fikiran da celaru gile bab*.... zzz...

eh... lupe nak ckp something... mmm... start raye aritu, aku ngidam satay n bandung iceeeeeeeeeeeeeeeeee... da x de umah t'buka aku nak lahap bnde2 tu... mmm... nnti beli kat pasar malam je la kot... agak frstrated... zzzz... oh my life... byk y aku x puas ati... tapi, i think i got the best olredy, cume aku y x reti nak gune n apprciate... manusia... sntiase x puas dgn ape y ade an... mmm....

oh, nnti 8 oct da nak balik teganu... hopefully my dad pulangkan my car... dye bawak balik kelantan... jem2...
abah... nok kete pen!!!!!!!!!!! hoho.. myVi kakak aku??? hoh, bapak sedara aku da hancurkan 1 day before raye.. boleh plak dye langgar kreta parking??? hancur depan... huh... menyusahkan duh.... nak my compressor!!!! tapi aritu my mom ckp nak jual compressor tu, nak ganti ngan mitsubishi lancer.. nampak laki sket an... cmpressor tu nmpk cam org tue je pakai.. aku kecik je kat dalam... hoho... tapi... aku minat mini cooper... but, i think lancer`s better an.. hopefully my mom betul2 tukarkan nnti... mmm.. klo x, aku kebas dye punyer m-sport, hoho.. bru dye tau betapa aku perlukan sport car ;p.... tapi, berani ke aku??? haha, aku anak y patuh... zzzz.... sooner o later, dpt la tu.. juz keep waiting... duet bukan dicop an...

uh.. sampai cni da la... nak pegi mandi n makan2... da lapar... later, i`ll post it again n again so that I can read it myself.. hoho... b.bye myself.....



ipen

9 kutuk/puji/komen:

biEyL said...

huhu..ku knl sape i2 fash~
lalala

Inchik Ad said...

haiyaaa.. manyak fenin maa..
tpi berisik.. agagaga.. FASH?? huuu
cam kenal jek~ :DD

jaya jr said...

ipin...
2 laa,iceskating skmo ekpon

myWiseNet Solution said...

urm.... nice try... tp aku x ske font dye... kecik bebeno... sakit mato eden.... ape pon, ok ar.... bgus2...

sang harima said...

lepak2 blog gua.. silala..

ipen said...

aku da tukar font, tapi x dpt.. hoho... next time la ek usop =x

An aNgeL WrOtE my StoriES hEre said...

oiiii!!! amboi demand nk lancer plak???? kalo xice skate..da lame ckp duit boley bli lancer! oi..apsal fail short sem???? main2 eh...eee...sian GF! jage leklok lah! byk nk bebel ni! sape suh bg link ni kt kak???? kene hang! brubah2!! jgn jadi jahat! jadi budak baik lah!!

ipen said...

haha... nyesal2 bgi kat my sister y gile2 nih.. haha

ipen said...

eh, ape y dlm ni stay dlm ni je ek... jgn bgtau ma, mati pen epgi.. hoho..

Post a Comment