Tuesday, October 27, 2009

bOusan seYh,,,

lame dah daku x update blog ni an... huhu, x reti seyh, so malas nak berBLOG ni.. huhu... lai2...
hmmm... kblakangan ni byk perkara da berlaku, tapi aku mals je nak cite... huh,, y lepas bio la lepas ek... aiyoyooo... ramai org ckp aku emO... tpi aku x paham ape mksud sbnar uh... huhu...

cite tntang skate??? mmm.. ntah laa... dorang pegi da ta ajak aku skrang... agak terase, walaupon aku y ckp tanak pegi, haha... lai2... masuk je UIA, huh.. check jadual x de... zzz.. ef.yu.si.kay... then pegi kat science dpartment, dye ckp maybe kena dissmissed... haha.. dia igt aku ni b*d* sgt e senang2 nak kena dssmissed... lai3... jem a pakcik tuh... then ambik borang add/drop ngan dye.. kena pilih group sendiri untuk masuk kelas.... mmm...

mule2 igt senang je juz ambik group kawan... that`s my thought... tapi keesokannye aku bgn lambat seyh, beribu org kat dewan pegi buat add/drop.. smua x de jdual.. jem2... pegi2 suma group da penoh??? wut the ef.yu.si.kay???? argh!!! mlas e nak check schedule... kena masuk group lain2 seyh... panas gua camni... then gi pusing2 dewan waiting for a miracle.. haha.. ngarut je an.. hmmm... pastu ambik je group kwn y da siap campur2... huh, mcm2 group ade seyh.. gile r... aku salin je n mintak approval... da la lame gile kena bratur.... aku y tiru pon da pening... agak2 org lain camne ek y buat sendiri :p aku pegi kul 12+++ abes kul 4... org lain y dtg seawal 8 pon ade abes same ngan aku.. kecian.. haha.. tu la.. lain kali buat keje pakai otak an, bukan pakai effort.. hoHHoooo.... huh... tu je la kot, byk lagi y berlaku harini... tp x bez sgt kot, juz an appointment with a company tu kat boulevard... mmm.. that`s all... panjang2 sgt kang x terbace lak.. hoho... have a nice dey guys.. nite2>>>>> :p

ipen

2 kutuk/puji/komen:

sang harima said...

rilek2 bnyk2 kn brdoa..
islamik la sket..

myWiseNet Solution said...

lol... mcm ne laa ley x de jadual??? hahaha... klakar tul UIA nih.... very2 systematic tul.. urm... rileks sudaa..

Post a Comment