Saturday, November 21, 2009

~~habeskan elaun jom :p~~

lai2... tadi pegi sunway... hajatnyer nak gi beli kasut jek... tapi ngidam nak esketim plak, da lame x pegi, so agak rindu.. haha... kasut y ku dapat agak jem, x besssssssssssssss... licin... tapi mlas nak tukar... jem2.... so men je, asalkan dpt gerak an.. huhu...

mmm..then lepas skate baru pegi beli kasut... kasut tu dah lame usha.. so igt pegi2 nak beli teros... sbb mama pon nak cepat... nak masuk kot pakgad, kena masuk awal.. jem je... mak y sorang ni pon x penah nak bagi nafkah kat anak dia ni, jem2... duk blnje baby jek, jem....

so, pegi la butik ni... gi tgk, fuh kasut tu ade... size pon ade... that`s the last one... size 7... then tinggal 8 n 9 jek... limited tuh.. abes then abes a.. x kluar baru dah... so, panggil teros tukang jual tuh, nak byar... tapi, ade plak conflict lain, jem a... byk jek msaalah... kasut tu kasut studio project(macbeth) ni photo dia.. lawaaa... rm270 jek... berbaloii... if beli studio project ni, dpt free 1 baju limited edition... so, i asked penjual tu, ade size x?? dia kate "ade".. i asked "size ape still ade?" he answered "M je ade dik, S abes"
aduh... dah bad mood dah sepam :p

me: oh, then try gi ambik.. nak try besar ke x...
he: ok, tunggu jab
*tunggu seminit*
he: oh, da abes la dik, L je tinggal
me: aduh, L?? sampai ke lutut a?? zz.. try ambik tgk...
he: ok...
*1 minit lagi*
he: nah, gi try
me: ok.. jab
*pegi la kat changing room, pakai2,, ambik hang, sampai lutut, haha.. jem bebetul....*
me: amik a bang, besar sangat la... *sedeyh* kat outlets lain pon da abes ke???
*dia check2*
he: outlets lain pon da abes dik, ade y besar jek...
me: (dlm hati)*yeye jek mamat ni, mane dia tau ntah* oh, ok la kalo mcm tu
he: so, nak x?
me: lain kali la bang ek, try carik outlet lain, actually beli kasut ni nak amik baju jek, haha
he: ok

abes perbualan kitorang :p then balik dgn sedeyh, mmg down gile2 aaa.. ~~TENSION!!!!!!!!~~... balik teros jek tido sampai kul 12 tadi, huhuuuuu... esok nak pegi pavi, sgei wang, n ou.. nak usha semua tempat.. haha... mcm taik je, hrap2 berbaloi n ade kat lain... wish me gud luck! :p

................................~taMMat~.....................................

ipen

2 kutuk/puji/komen:

An aNgeL WrOtE my StoriES hEre said...

ish2...membazir jek...duk kt blik diam2 lah!:P

ipen said...

huhuuu.. kakakku bersuara sudaa :p

Post a Comment