Thursday, April 7, 2011

oh hari rabu

.
..
...




harini hari paling letih -___-"
tapi nak tido x leh, tu yang masaalah.. zzzzzzzz
abes exam terus check jawapan, mcm biase ah..
dan macam biase ah jugak..
yang salahnyer 4 karung!!!
kalo jwpan salah leh tukar ngan emas, kayo den.
zzz...

tadi exam electronic, mmg fantastic eh..
ade plak soalan susah senang gile x leh jawab..
sebab senang sangat la xleh jawab..
tapi orang lain seme cakap senang..
tu y pelik.. aduhai..

balik2 exam gi makan luar//
tension dah + letih sekali..
zzz.. balik2 plak pegi la check carrymark UNGS2040..
hampagas x kuar pon lagi, contact lecturer x dapat pulak..
zzzz.. final exam dah lepas dkt seminggu dah, CM pon x kuar lagi, zz..


balik2 je, tido setengah jam je, pastu x leh tido dah..
layan movie pastu g jogging je.. zzzz
tgh2 letih + lagi letih..
balik2 lenguh kaki..
zzzzz

dah tu, petang tu igt nak shopping..
tapi x jadi, so malam td kuar gi isi minyak
*duetbarumasukbiasela*
haha....
pastu gedung-gedang gedung-gedang..

si farid ni pulak sekor...
tunggu punyer tunggu aku kat kedai makan aisyah..
katenye nak datang, last2 sampai aku da nak muntah makan pon x sampai2 gak...
tapi x pe, mmg dah biase makan sesorang -__-"

huhu, time balik makan y bes..
gi jumpe cikadik kat asiah, huhahuha...
bought something for her
tapi x sempat bagi -___-"
xpo xpo xpo... umor panjang lagi..


haha, n sorry ipen buat cikadik kena marah ngan pakgad..
haha, hopefully awak ingat besday awak y ke-20 ni dimulakan dengan leteran pakgad :P
zzzz...

mmg muka aku ngan mahallah asiah dah kena chop dah..
tiap kali pergi kena halau, HAHAHA....


dah, cite pasal tido plak...
apekes tunggang-terbalik atas katil berjam2 dah x lena jugak..
terus layan cite adaMaya -__-"
bes jugak tgk balik cite tu, macam kenaa je ngan aku..
haha..
MAK BILE NK CARIKAN ANAKMU INI ISTERI??
:p


dah merapu, ok bye batery laptop dah keringsss...







ipen

7 kutuk/puji/komen:

*cimOt* said...

kau kuat membebel mae..

f.i said...

hokalohh...main ngan pakgad lg mung

ipen said...

haha... pakgad tu memang dah chop muke aku kot... kat booth pakgad tu dah ade gmbar aku *wanted* haha

jaya jr said...

ipen kawan pakgad..haha

Norul said...

kesoh 'kwn' nge pokgad ni mst terjadi kat dak2 laki..lbh kuag je ngn rozak

husin said...

http://fahmi-nik.blogspot.com/

nur yasmin said...

ipen.. follow my blog okay? mimiensstuffs.blogspot

Post a Comment