Saturday, January 29, 2011

hmmmph

woh rezak nanang waseang,,
i tot today`s my lucky day...
everything went juzz nice for starters..
but then...
natey mokgad tu buat hal dengan muka y bajet ganaz.
langsung x senyum..
dihalaunya aku keluar -___-"

brrr...
tadi tunggu kawan... *f*
kat mahallah *f*
tgh syiok layan lagu dalam kete...
nampak la kelibat makgad dengan muke tegang datang kat cermin...
"buat ape kat sini?"
"tunggu kawan..."
"tau x sekarang pukul brp?"
"kul 12 lebeh, heheeee..." abes comel dah muke time ni ;p
"dah tu.. sila keluar"
"kejab je, kwan datang dah"
"sila keluar, keluar...."
"okk.." *pasrah*

dah la enset x de batery, nak bgtau kawan x leh...
then round2 lagi itu mahallah 2 kali, then terserempak lagi itu makgad..
pastu dengan muke masam dia datang dgn muke ganas beliau...
ntah ap y dicakap...pastu tekang minyok abih reng n blah. -___-"
yah its my fault, dah agak lewat mase tu....
tapi, perlu ke nak buat muke cam rimau, zzzz...
rase nak langgar pon ade... grr





ipen

7 kutuk/puji/komen:

haway mutasawwil said...

haha.ilek pen

ipen said...

haha, sabar2.. nseb bek kawan aku tu memahami ;)

muniey said...

ohh..bwk kete..2nd year ea?

farah said...

patut deh

ipen said...

muniey: yup kete, tapi tapi tapi, 1st year ;p

ipen said...

farah: ;p enset tadop batery jon!

muniey said...

ohh..hahha makgad over mara sbb dy dpt instinct ade 1st year bwk kete la tu kot.huhhu.

Post a Comment